Prima pagina
Harta site-ului Firme Cluj Napoca
Contact Firme Cluj Napoca
Contact Firme Cluj Napoca
cluj napoca
Utilizator:
Parola:
cautare firme cluj napoca
Oricare din cuvinte
Toate cuvintele
Fraza exacta
firme cluj napoca

"Pentru a gasi o firma pe site,
folositi motorul de cautare"


Domenii de activitate
 Agricultura/Animale
 Alimente/Bauturi
 Ambalaje
 Arta/Bijuterii/Cadouri
 Auto/Moto/Piese
 Birotica/Calculatoare/Software
 Chimice
 Constructii/Arhitectura
 Consultanta
 Echipamente/Industrie
 Economie/Finante
 Educatie/Cultura/Training
 Electrice/Electronice
 Imobiliare
 Industria lemnului
 Materiale de constructii
 Mobilier/Produse din lemn
 Paza/Arme/Securitate
 Sanatate/Relaxare/Cosmetica
 Servicii
 Telecomunicatii/Comunicatii
 Textile/Confectii/Incaltaminte
 Transporturi
 Turism/Sport/Divertisment

.................................................................................................................................................................................

Afiseaza: [100] [50] [25] [10] rezultate / pagina
Rezultate afisate: 1 - 25 din 42 firme
 
ELECTRO TERMINAL CDS SRL Cluj-Napoca
ELECTRO TERMINAL CDS SRL - Cluj-Napoca
Panouri fotovoltaice Invertoare curent Kituri fotovoltaice complete
Str. Gh. Dima nr. 2
Tel: (+4) 0721 179 777, (+4) 0364 410 077
» Detalii firma
 
 
Expres Printing - Cluj-Napoca
Tiparituri Carti de vizita Mape personalizate Plicuri personalizate Cataloage, brosuri, reviste Calendare personalizate Pliante promotionale Fotografii, felicitari, albume Autocolante Tablou canvas Printuri de mari dimensiuni
Str. Baba Novac, nr.18
Tel: (+4) 0749 154 002, (+4) 0264 599 850
» Detalii firma
 
 
EvoTrend Business Solutions - Cluj-Napoca
EvoTrend Business Solutions va ofera solutia pentru a fi in permanent contact cu modificarile legislative. In plus, va oferim solutii personalizate pentru contractele pe care le incheiati si un consultant permanent care sa va indrume in activitatea de zi cu zi a societatii Dvs. Pentru a veni in intampinarea cerintelor Dvs., va punem la dispozitie doua variante de consultanta juridica: 1.Contractul de mentenanta – o colaborare permanenta cu societatea noastra, astfel incat sa beneficiate in orice moment de cele mai bune solutii juridice 2.Consultanta – colaborare ocazionala in functie de momentele in care aveti nevoie de o solutie juridica optima. Serviciile noastre de consultanta juridica includ: Infiintari de societati comerciale Infiintari de offshore Cesiuni de societati comerciale Modele de contract si asistarea la semnarea unui contract Recuperare de creante Reprezentare in instanta Asistenta juridica permanenta Intocmire de planuri de afaceri Departamentul financiar-contabil va asigura deopotriva o analiza reala a posibilitatilor companiei Dvs. si intocmirea respectiv depunerea actelor contabile conform legislatiei in vigoare. Deasemenea, profitand de experienta personalului de care dispunem suntem convinsi ca printr-o buna gestionare a situatiei financiar-contabile putem reduce costurile si creste prin urmare marja de profit. Va asiguram aceste servicii in functie de marimea companiei Dvs., printr-o oferta personalizata, sub forma de consultanta, ceea ce presupune consilierea clientelei spre alegerea solutiilor optime, ori sub forma contractului de colaborare, ce presupune asumarea intocmirii situatiilor financiare de la A la Z. Servicii de consultanta financiara: Contabilitate Intocmire si depunere de situatii financiare Consultanta fiscala Management si planificare fiscala
Bulevardul Eroilor nr.10/29
Tel: (+4) 0728 130 118
» Detalii firma
 
 
Exxus SRL - Anvelope jante - Cluj-Napoca
Anvelope,cauciucuri,service roti,vulcanizare,echilibrare dinamica -Dyna Beads
Str. Fabricii, nr.145/A
Tel: (+4) 0748 047 656, (+4) 0264 415 454
» Detalii firma
 
 
ESCORT COMSERV SRL - Constructii - Turda
Firma specializata in constructii,executam:case la rosu si la cheie,renovari,amenajari interioare si exterioare,termo si hidroizolatii, executie acoperisuri,proiectare in constructii(PAC,PUD,PUZ etc),design interior,placare cu AUR de 24 k. Noi va oferim casa dorita de la A la Z,incepand cu proiectarea si finalizand cu executia lucrarii. Ne caracterizeaza :profesionalismul,calitatea,punctualitatea si seriozitatea. “Construiti inteligent” Avem pentru dv. oferte speciale,cat si preturi negociabile.
Str. Panait Cerna, nr.18A
Tel: (+4) 0744 792 107
» Detalii firma
 
 
ERIK SUN SRL - SALON ERIK SUN - Cluj-Napoca
- Solar - Unghii tehnice
Str. Izlazului, nr.12
Tel: (+4) 0745 948 636, (+4) 0264 409 865
E-mail:
» Detalii firma
 
 
ECOSYSTEM INTER SRL - Cluj-Napoca
Ofertare, comercializare si montaj pompe de caldura, panouri solare, panouri fotovoltaice, ventiloconvectoare, boilere, tancuri de acumulare, sistem incalzire in pardosea.
Str. Ciocarliei, nr. 43-45
Tel: (+4) 0729 674 800, (+4) 0264 446 852
» Detalii firma
 
 
EVENIMENTE DE LUX - GIPPAN SRL - Cluj-Napoca
Avem la dispozitia clientilor: personal calificat, Ospatari, Barmani, Maestru in arta culinara, Bucatari, Somelieri....... Oferim: - Management-ul evenimentului - Decor sala - Aranjamente florale - Servici pirotehnice,artifice - Servici de catering - Invitati si carduri de confirmare - Asiguram transport fie ca este vorba de limuzine sau autocare - Huse scaune si mese – gama variata de culori - Fotografi profesionisti - Filmari video - Sonorizari - Lumini - Locatie si logistica - Hostess - Maiestru in arta culinara - Bucatar - Ospatari - Barmani - Somelieri Oferim servicii de lux: - fantana de ciocolata; - bar de gheata; - sculpturi in fructe; - fantana de sampanie, pentru Nunti / Botezuri, Aniversari si onomastici, Conferinte, Cocktail-uri, Lansari produse, Receptii, Sarbatori de Craciun, Revelion, Paste, Halloween, Valentine's Day, private party, Petreceri pentru copii, Petreceri surpriza, Petreceri tematice, Degustari de vinuri, Sabrari etc..... Relatii la nr:0754279131 Sorin Irimie
Str. Primaverii, nr. 2
Tel: (+4) 0754 279 131
» Detalii firma
 
 
EURO PRESTIGE EXIM SRL - Perdele Draperii - Cluj-Napoca
- Perdele - draperii - tapiterii - galerii + sine - accesorii (ciuceri, butoane, bio se) - lenjerii de pat - paturi - mobilier stil - perne decorative; - masuratori pentru perdele si draperii gratuit; - consultanta pentru decoratiuni interioare gratuite; - manopera croitorie - montaj galerii + sine + alte sisteme de prindere; - decoratiuni, articole de uz casnic etc. - montare.  
Str. Regele Ferdinand, nr. 34
Tel: (+4) 0722 266 124, (+4) 0264 432 285
E-mail:
» Detalii firma
 
 
ESTINVEST SA SUCURSALA CLUJ - Cluj-Napoca
Intermedieri valori mobiliare - Servicii de investitii financiare - Bursa de Valori Bucuresti si BMFMS S.C. ESTINVEST S.A. este autorizata sa efectueze toate serviciile de investitii financiare si anume: Servicii principale: - preluarea si transmiterea ordinelor privind instrumente financiare; tranzactionarea ordinelor în contul clientilor si pe cont propriu; administrarea portofoliilor investitorilor, inclusiv pe baza discretionart, cu respectarea mandatului dat de acestia; consultanta pentru investitii; administrarea unui sistem alternativ de tranzactionare; subscrierea de instrumente financiare si/sau plasamentul de instrumente financiare cu sau fsrs un angajament ferm. Servicii conexe: - pastrarea în siguranta si administrarea instrumentelor financiare în contul clientilor, inclusiv custodia si servicii în legatura cu acestea; consultanta acordata entitatii cu privire la structura de capital, strategie industriala; consultanta si servicii privind fuziunile si achizitiile unor entitati; consultanta sau orice forma de recomandare generala referitoare la tranzactiile cu instrumente financiare; servicii în legatura cu subscrierea de instrumente financiare în baza unui angajament ferm; servicii de schimb valutar în legatura cu activitatile de servicii de investitii prestate; serviciile si activitãtile de investitii, precum si serviciile conexe legate de activul suport al instrumentelor derivate.
Str. Nicolae Titulescu, nr.43/11
Tel: (+4) 0728 282 022, (+4) 0364 405 446
» Detalii firma
 
 
EXYCOMP SA - Sisteme informatice - Cluj-Napoca
- Calculatoare - Sisteme informatice - Echipamente periferice - Software - Service tehnica de calcul - Instalare retele structurate
Str. Calea Floresti, nr.2
Tel: (+4) 0722 282 005, (+4) 0264 425 057
» Detalii firma
 
 
EN VOGUE SRL - EN VOGUE STUDIO ESTETIC - Cluj-Napoca
- Coafor + Frizerie; - Manichiura + Pedichiura, simpla sau SPA; - Unghii tehnice; - Cosmetica - Tratamente + Pensat + Epilat + Masaj; - Epilare definitiva; - Cursuri de formare profesionala (coafor stilist, cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj).
Str. General Traian Mosoiu, nr.33
Tel: (+4) 0745 018 282, (+4) 0264 593 034
E-mail:
» Detalii firma
 
 
Electroservice - Electronice Electrice - Cluj-Napoca
- reparatii televizoare (reparatii televizoare inclusiv lcd, reparatii televizoare plasma, reparatii tv Led); - reparatii monitoare lcd; -reparatii calculatoare auto EDC, ABS, POMPE, VP, IMOBILAIZATOR, reparatii sisteme audio originale auto, reparatii sisteme Home Cinema, reparatii combine muzicale, reparatii casetofoane, cd player, reparatii dvd, mp3, reparatii gps, reparatii aparate foto, reparatii camere video, reparatii videoproiectoare, .
Str. Donat. nr29, ap.2
Tel: (+4) 0763 605 321, (+4) 0364 881 715
E-mail:
» Detalii firma
 
 
EMIL&MARIUS SERVCOM SRL - Cluj-Napoca
Reparatii frigidere si masini de spalat. Vindem masini de spalat, frigidere si combine frigorifice Second Hand Prestari servicii la domiciliul clientului.
Str. Gheorghe Dima, nr.4
Tel: (+4) 0740 476 337
» Detalii firma
 
 
E CRIDO SRL - Mobilier canapele saltele - Cluj-Napoca
Mobilier, canapele, saltele, paturi, scaune, fotolii, somiere, holuri 3 - 2 - 1, articole de menaj si de fierarie. Servicii: proiectare mobilier, montaj si transport.
Str. Ciocarliei, nr. 38
Tel: (+4) 0740 972 062, (+4) 0264 419 007
E-mail:
» Detalii firma
 
 
ECUADOR SOL SRL - SALON - AFRICA CLUB - Cluj-Napoca
Manichiura - manichiura clasica, unghii tehnice, pictura, SPA etc.; Pedichiura - pedichiura clasica, pedichura SPA, gomaj; Masaj - relaxare suedeza, masaj de tonifiere, masaj reflexogen, anticelulitic, medical, tratamente, impachetari etc. Cosmetica - tratament facial, machiaje, gomaj, aplicare gene false, epilat, pensat, vopsit. Solar - solare Ergoline, IQ la preturi accesibile.
Str. Clemenceanu Georges, nr. 1
Tel: (+4) 0264 430 367
E-mail:
» Detalii firma
 
 
EXPRES HOUSE SRL - FAST-FOOD SERGIONE'S - Cluj-Napoca
Preparate FAST - FOOD: shaorma, snitel, hamburger, cascaval pane, ciuperci, soia, orez cu legume, diferite sosuri si maioneze, salate etc.
Str. Baritiu George, nr. 18
Tel: (+4) 0745 292 835, (+4) 0364 108 920
E-mail:
» Detalii firma
 
 
ESSIA DIMOD SRL - Mobilier - Cluj-Napoca
Produce si comercializeaza tapitarie si mobilier, coltare, canapele, holuri, sufragerii, biblioteca, bucatarii, camere tineret etc.
Str. Daniil Barceanu, nr. 1
Tel: (+4) 0723 307 106, (+4) 0264 434 678
E-mail:
» Detalii firma
 
 
Euro Regal Lux - Sucevita
CUMPAR STOCURI DE PIELE PENTRU INCALTAMINTE ,NAPPA,NABUCO,VELUR,CAPTUSELI PORC SI VITELO,CAMOCIO,CAPRA,ETC. PRET 1-8 EURO PE MP . CUMPARAM SI DESEURI DE PIELE SI CALAPOADE MATERIALE SI UTILAJE INCALTAMINTE. PLATA CHAS TEL. 0745929268-0721384198
str.petrisor nr.8
Tel: (+4) 0745 929 268, (+4) 0721 384 198
» Detalii firma
 
 
ENETHA SRL - Stampile, Carti de vizita - Cluj-Napoca
- stampile, carti de vizita, invitatii de nunta, - centru de copiere cu Xerox alb-negru si color, - listare alb-negru si color - spiralare, legatorie
Str. Eroilor, nr. 6-8
Tel: (+4) 0752 260 047, (+4) 0264 597 179
» Detalii firma
 
 
ELECTROMECANICA SCM - Cluj-Napoca
Str. Horea, nr.35
Tel: (+4) 0264 433 653
» Detalii firma
 
 
ETICHETE TEXTILE SI AUTOADEZIVE - UNIVERSAL PRINT - Cluj-Napoca
Str. Fabricii de zahar, nr.166
Tel: (+4) 0745 890 083
» Detalii firma
 
 
EUROINS ROMANIA SA - Cluj-Napoca
Str. Alexandru Vlahuta, nr.15
Tel: (+4) 0755 132 991
» Detalii firma
 
 
EUROPATUR SRL - Agentie de turism - Cluj-Napoca
Str. Eroilor, nr.38
Tel: (+4) 0264 598 522
» Detalii firma
 
 
EXPLO CAM TRAVEL SRL - Agentie de turism - Cluj-Napoca
Str. Andrei Saguna, nr.2
Tel: (+4) 0264 434 202
» Detalii firma
 
2 pagini  <<  < 1 2 > >>
Publicitate


Curs valutar

Convertor valutar

Vremea in Cluj

Parteneri
publicitate online, web design si promovare pe internet Jocuri gratuite - Roportal HostVision ProDirector.net Anunturi online Smarty Web Director www.cere.ro director web gratuit Certificat Web Director Web

 

» Promoveaza-ti afacerea pe Firme Cluj-Napoca.
» Creeaza-ti acum un cont si inregistreaza-te in baza noastra de date.